Üdvözöljük a honlapon!

*
*
*
*


FOLTENE® PHARMA Villa Guardia (CO) - Italy
+36 20 / 771 18 09

Miért a Foltène® ?

Európában elismert és sikeres köröket jár be a Foltene® Pharma termékcsalád 1944 - óta.

A maximális bizalom a hajhullás elleni kezelésekre, mely klinikailag tesztelt és bizonyított, mellékhatások nélküli megoldást nyújt négy hét alatt.

Stimuláló enzimaktivitás hatását fejti ki a nyugvó szőrtüszőkre a Foltene® Pharma által szabadalmaztatott tricosaccaride® és tricalgoxyl®. Recept nélkül kapható a legtöbb üzletben rendkívül kedvező áron. (Európa szerte, az ampulla: 28 000 forintnak megfelelő összeg felett kapható, a sampon értéke pedig közel 10 000 forintnak felel meg)

A kezelés megdöbbentő eredményeket bizonyított. Vitaminokban és aminosavakban gazdag alapanyagnak köszönhető, hogy fokozza a vérkeringést ezáltal normalizálja a fejbőr életciklusát, elősegíti a hajszálak növekedését.

Olaszországban vezető márka   

A Foltène® az első évében eladott 1, 3 millió terméket. Mára már 25 országban értékesíti portékáját.

 

Klinikailag tesztelt és igazolt

A Foltène® hatását több mint 40 nemzetközi klinikai vizsgálatok bizonyítják, melyeket dokumentáltak. Eredmények már az első hónap után észrevehetők. Eredmények igazolják, hogy a férfiaknál 90% - volt elégedett, a női kezeléseknél 85% - a vette észre a különbséget.

 

Szabadalmaztatott alapanyagok

1960 – as években fedezték fel a férfi hajhullás keverékét, ez a Trcosaccaride®, mely hatékony kezelést nyújt a hajhullás ellen. Helyi kezelésekre is alkalmazzák. A Tricalgoxyl® a női hajhullás kezelés keveréke. Anyagát Franciaországban termesztik.

Mindkét összetevő segít visszaállítani a fejbőr fiziológiai egyensúlyát, serkenti a hajnövekedést és erősíti a hajszálakat.

 

Mellékhatások

Bőrgyógyászatilag tesztelt és bizonyítottan biztonságos a hosszú távon való alkalmazása, anélkül, hogy bármilyen mellékhatásokat váltana ki.

 

Kényelem

Más időigényes kezelésekkel szemben a Foltène® elegendő két naponta alkalmazni az első két hónapban. A harmadik hónapban elegendő a háromszori kezelés hetente. Fejlett technológiának köszönhetően három hónap szüneteltetés után megismételhető a kezelés.

 

Egyedi kezelések

Alapvetően eltérnek egymástól a férfi és a női hajproblémák, ezért eltérően kell kezelni azokat. Megtalálja termékeket férfi és női kezeléseket.

© Copyright 2008 Vital Power Hungary Kft.

Hírek

 • Lehetőség Bizományosi értékesítésre
  2011-01-07 18:31:40

  Figyelmébe ajánlom, ha Önnek Vegyeskereskedése, illatszer üzlete, fodrász üzlete, vagy szépségápolással foglalkozó cége van a BIZOMÁNYOSI ÉRTÉKESÍTÉSI lehetőséget!

  Előnye:

  Nem igényel befektetési összeget

  Nem kell azon töprengeni, hogy vajon megveszik - e polcáról az árut

  Ön is megismerheti a terméket

  Magas kereseti lehetőséget nyújt

Szavazás

Bizományosi értékesítésre kihelyezné saját üzletébe a terméket?
Nem
Szívesen kihelyezném üzletembe bizományosi értékesítés céljából!
Asztali nézet