Üdvözöljük a honlapon!

*
*
*
*


FOLTENE® PHARMA Villa Guardia (CO) - Italy
+36 20 / 771 18 09

Hajproblémák

Kezdjük rögtön az elején. A hajzattan, vagyis a trichológia a haj és a fejbőr rendellenességeivel foglalkozó tudományág. Hogy mitől függ össze a Foltene Pharma tricosaccaride és a tricalgoxyl összetevője a trichológiával? Már a nevében megmutatkozik a válasz: hajzattan.

A szem a lélek tükre, a haj a szervezetünk tükre!

A hajproblémák főként testi, lelki és szellemi zavarokra utal.

A leggyakoribb panaszok a hajhullás, hajritkulás, zsírosodás és a korpásodás.

Számtalan okai lehetnek ezeknek a panaszoknak, mint például a vitaminhiány, gyógyszerek szedése, illetve annak mellékhatásai, kémiai kezelések, hormonzavarok, helytelen táplálkozás, fogyókúra, külső behatások, bakteriális fertőzések, gyulladások, stressz és még sorolhatnánk napestig a lehetséges okokat. Ezen kívül sajnos örökletes is lehet a betegség.

Van megoldás!

Minden tekintetben biztonságos használat eredményeként ajánlatos a Foltene Pharma kezeléseket bevonni a mindennapjainkba, hiszen a laboratórium, ahonnan a termék származik a hajgyógyászat kutatásainak megfelelő alapanyagokkal és összetevőkkel fejlesztette ki a női és férfi kozmetikumait.

A hajnak három fázisa van. Első az anagén, azaz élő fázis,  ami nőknél 6-8, a férfiaknál 5-7 év. Ilyenkor növekszik, él és szép a haj. A körülbelül 5 – 15 napig tartó katagén fázis a következő, amikor meghal a haj. A telogén fázis pedig 3- 3,5 hónap, amikor már nem él a hajhagyma, hanem elszarusodik és kifordul a fejbőrből.

Mivel így a hajszál életciklusa negyed év, ezért ennél hamarabb nem lehet orvosolni a gondokat, a kezelések tehát legtöbbször minimum fél évig is eltarthatnak. A foltene Pharma kezelések legtöbbször három hónapig tartanak, miután szemmel láthatólag az eredmény.

Tünetmentességről akkor beszélünk, ha a probléma nem tud visszaállni. Ebben az esetben egy életen át kell kezelni a hajat. Legtöbbször ennek hátterében valami olyan ok áll, ami folyamatosan előidézi a hajproblémát. (Lásd fent: lehetséges okok)

A korpásodás nem örökölhető, nem fertőzés. Ez egy természetes folyamat, hogy a fejbőrön is, mint a testünk bármely részén a hámréteg elszarusodik, lehámlik, miközben alatta sejtosztódás révén folyamatosan felépülnek a szövetek. Ez a folyamat egészséges bőrnél 28 napig tart és szemmel nem látható. Ez esetben megbomlik a bőr mikroflórájának biológiai egyensúlya és ekkor alakul ki a kellemetlen korpásodás, mikor elszaporodik a Pityrosporum ovale nevű gomba. Túlszaporodása esetén meggyorsítják a sejtmegújulás folyamatát, ennek hatására elvékonyodik a fejbőr szarurétege, és az elhalt sejtek öszzetapadva válnak le a fejbőr részeiről. Nem kell megijedni, hiszen a Pityrosporum ovale nevű gomba minden körülmény között megtalálható a fejbőrön. Az egészséges állapotnál is jelen van! Ezért a megelőzésre és a már kialakult probléma kezelésére a Folten Pharma korpásodás elleni sampon rendszeres és folyamatos használata ajánlott.

Hírek

 • Lehetőség Bizományosi értékesítésre
  2011-01-07 18:31:40

  Figyelmébe ajánlom, ha Önnek Vegyeskereskedése, illatszer üzlete, fodrász üzlete, vagy szépségápolással foglalkozó cége van a BIZOMÁNYOSI ÉRTÉKESÍTÉSI lehetőséget!

  Előnye:

  Nem igényel befektetési összeget

  Nem kell azon töprengeni, hogy vajon megveszik - e polcáról az árut

  Ön is megismerheti a terméket

  Magas kereseti lehetőséget nyújt

Szavazás

Bizományosi értékesítésre kihelyezné saját üzletébe a terméket?
Nem
Szívesen kihelyezném üzletembe bizományosi értékesítés céljából!
Asztali nézet