Üdvözöljük a honlapon!

*
*
*
*


FOLTENE® PHARMA Villa Guardia (CO) - Italy
+36 20 / 771 18 09

FOLTENE® PHARMA története

 

 

1944 – Ebben az évben alapították meg a céget Farmacobiological SpA néven, melynek székhelye: Villa Guardia. Céljuk, az volt, hogy fejlesszék és forgalmazzák a vényköteles gyógyszereket. A társaság középpontjában a szív és érrendszeri betegségeket, valamint az emésztőrendszer okozta megbetegedések álltak.

Az alapító elkötelezte magát a gyógyhatású területen és terápiás kozmetikai termékeket fejleszt ki, melyek képesek a problémákra megoldást nyújtani, mint a bőr öregedése, cellulit, valamint a haj és fejbőr elváltozások.

1966 – A kutatókat a szőr növekedési területe foglalkoztatta. Vizsgálatok során természetes hatóanyagokat kezdtek alkalmazni, melyről tanulmányozások során megállapították, hogy mukopoliszaharidokról van szó, később szabadalmaztatták Tricosaccaride® néven.  Onnantól az exlusív hatóanyagot hajhullás ellen használják. Ennek a felfedezésnek köszönhetően született meg a márkanév: Foltène®.

1981 – Ebben az évben szerzett siket Olaszországban. A Foltène® megkezdte marketing utazását külföldi piacokon, hálózatán, partnerek és helyi forgalmazókon keresztül. Első helyen Franciaországban kapott „zöld utat” egy gyógyszerésznek köszönhetően, így piacvezető termék lett a gyógyszertárakban. Az első évben 1 300 000 darabot értékesítettek. Ez volt a kezdete a máig is tartó sikeres piacnak.

1998 – A Foltène® márka lassan megkezdte a nemzetközi terjeszkedését. Ebben az évben Foltène®  Laboratories SpA névre keresztelkedett.

2001 – Új hatóanyagot fejlesztettek ki, melyet szabadalmaztatott, ez a  Tricalgoxyl ®.  Az összetevők kizárólag védett területről származó barna alga kivonat, oligoszaharidok. Az alapanyagok feldolgozása rendkívűl szigorú, helyi környezetvédelmi szabályoknak megfelelően végzik a szakemberek.

2002 – A cég átszervezte tevékenységi ágazatát:

-          gyógyszerek gyártása és forgalmazása

-          orvosi kutatás

-          kozmetikai szerek fejlesztése és terjesztése

© Copyright 2008 Vital Power Hungary Kft.

Hírek

 • Lehetőség Bizományosi értékesítésre
  2011-01-07 18:31:40

  Figyelmébe ajánlom, ha Önnek Vegyeskereskedése, illatszer üzlete, fodrász üzlete, vagy szépségápolással foglalkozó cége van a BIZOMÁNYOSI ÉRTÉKESÍTÉSI lehetőséget!

  Előnye:

  Nem igényel befektetési összeget

  Nem kell azon töprengeni, hogy vajon megveszik - e polcáról az árut

  Ön is megismerheti a terméket

  Magas kereseti lehetőséget nyújt

Szavazás

Bizományosi értékesítésre kihelyezné saját üzletébe a terméket?
Nem
Szívesen kihelyezném üzletembe bizományosi értékesítés céljából!
Asztali nézet